Coachingtjänster

 

Uppsatscoaching

Vår uppsatscoaching kostar 6000 kr per månad
Vi har de kunskaper som krävs för att du ska coachas till att bli godkänd. Vi vet också vad som höjer betyget på en uppsats, och vad som sänker det. Normalt krävs det tre månaders coaching för att du ska nå dina mål och bli godkänd.

Mer om uppsatscoaching

 

Kvalitetskontroll av uppsats

Kostar 4000 kr
Vi går igenom de viktigaste delarna av din uppsats; den formella hygienen, den vetenskapliga hygienen, samt den kreativa och originella delen av din uppsats. Vi kontrollerar helt enkelt att din uppsats uppfyller de krav som krävs för att du skall bli godkänd.

Mer om kvalitetskontroll av uppsats

 

Tentacoaching

Vår tentacoaching kostar 1000 kr per timme (minst fyra timmar)
Vi hittar vägen till att besegra tentan tillsammans genom att analysera vad som har hindrat dig hittills och vi ser nu till att hitta den vinnande vägen.

Mer om tentacoaching

Övriga tjänster

Plagiatkontroll

En plagiatkontroll kostar 1000 kr för en fullständig rapport om din uppsats. Alla kända texter som din uppsats har plagierat kommer att visas med hänvisning till källa och procent.

Språkgranskning

Vi språkgranskar din uppsats för 50 öre per ord. Vi hjälper dig att uppnå ett språkbruk i din uppsats som är akademisk och korrekt, som följer en röd tråd och som väcker ett intresse hos läsaren.

×

Hur kan vi hjälpa dig?

  • Dra filer hit eller
    Ladda upp text för offert