Tentacoaching

Vi hjälper dig att klara tentan, genom att erbjuda coachingtjänster för att hjälpa dig att komma på rätt väg och hjälpa dig att klara av tentan. Oavsett ämne och tenta. Vi hittar vägen till att besegra tentan tillsammans genom att analysera vad som har hindrat dig hittills och vi ser nu till att hitta den vinnande vägen. Den vinnande vägen till godkänt på tentan kan innebära att vi lär oss en ny studieteknik för du ska lära dig, ta till dig och minnas kursinnehållet.
Det kan innebära att vi hyr in en specialist som förklarar kursinnehållet så du förstår det. Det kan innebära att vi hjälper dig att förstå kursen genom att gå igenom flera extentor tillsammans. Vi hjälper dig helt enkelt att klara av en tenta och anpassar oss också efter dig och dina behov för att du ska uppnå bästa möjliga resultat efter din förmåga.

Vi kan erbjuda dig tentacoaching på olika sätt. Det kan innebära att vi till exempel lär ut en ny minnes-, eller studieteknik som du inte redan känner till, eller har prövat tidigare. Det kan innebära att vi konstruerar en tenta till dig som du får ta på vårt kontor för att simulera ett riktigt tentamenstillfälle.
Vårt mål är att du ska klara tentan bättre.

×

Jag vill ha tentacoaching

  • Vill du få snabbt svar om pris? I sådana fall kan du (a) bifoga ditt arbete och ev handledarkommentar, (b) beskriva exakt vilken hjälp du vill ha och (c) ange dead-line. Då återkommer vi inom två arbetsdagar.
  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 256 MB.
      Ladda upp text för offert