Kvalitetskontroll av uppsats

Behöver du hjälp med en professionell granskning av din uppsats innan du lämnar in den? Vi erbjuder en tjänst där du kan få en kvalitetskontroll av din uppsats.
Vi går igenom de viktigaste delarna av din uppsats; den formella hygienen, den vetenskapliga hygienen, samt den kreativa och originella delen av din uppsats. Det är dessa tre delar som kommer att avgöra det betyg som din uppsats får. Vi ger dig feedback på dessa delar och hjälper dig att rätta och återställa de delar som kräver lite extra uppmärksamhet och arbete för att din uppsats ska uppfylla de krav och kriterier som finns för att du ska bli godkänd. Vi kan även agera som bollplank för att du ska få en möjlighet att vädra dina eventuella funderingar och idéer. Vi hjälper dig att producera en uppsats som håller måttet för ett godkänt betyg.

Se C-uppsatsens bedömningskriterier för att få en överblick över det som krävs.

Som en del av din kvalitetskontroll kan vi hjälpa dig att förbättra eventuella brister i den formella eller vetenskapliga hygienen påtalar vi det och föreslår korrigeringar som stärker ditt arbete och ökar dina chanser till att bli godkänd på din uppsats eller examensarbete. Dina önskemål och behov kan självklart styra din kvalitetskontroll. Vi kan även hjälpa till med en språkgranskning om du eller din handledare anser att detta är ett moment som behöver förbättras. Språkgranskning kan vi erbjuda som extra tjänst.

×

Kontrollera min uppsats

  • Vill du få snabbt svar om pris? I sådana fall kan du (a) bifoga ditt arbete och ev handledarkommentar, (b) beskriva exakt vilken hjälp du vill ha och (c) ange dead-line. Då återkommer vi inom två arbetsdagar.
  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 256 MB.
      Ladda upp text för offert